روش تشخیص گوشت حیوان ذبحشده از گوشت مردار
جمعه, ۵ خرداد ۱۳۹۶، ۰۸:۱۱ ب.ظ
...عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع فِی رَجُلٍ دَخَلَ قَرْیَةً فَأَصَابَ بِهَا لَحْماً لَمْ یَدْرِ أَ ذَکِیٌ هُوَ أَمْ مَیِّتٌ قَالَ:
«یَطْرَحُهُ عَلَى النَّارِ فَکُلُّ مَا انْقَبَضَ فَهُوَ ذَکِیٌّ وَ کُلُّ مَا انْبَسَطَ فَهُوَ مَیِّتٌ.»
الکافی، ج۶، ص۲۶۱
امام صادق (علیهالسلام) درباره مردی که وارد آبادیای شود و گوشتی به او رسد که نداند گوشت ذبحشده است یا مردار، فرمودند:
«آن را روی آتش بیاندازد، اگر گوشت منقبض شود و در هم برود، ذبحشده است و اگر منبسط شود و از هم باز شود، مردار است.»